• Svenska

Digitaltryck på plast

Digitaltryck på plast

Telefonväxel: +46 (0)122-247 00 | Marknad direkt: +46 (0)122-247 21 | E-post: info@atlasgruppen.se

 

Välkommen till oss på Atlas Industrial Print när du vill ha ett digitaltryck på plast. Vi är experter på allt som rör kundanpassade produktmärkningar av olika slag och vi har bred kunskap kring många olika tillverkningsmetoder. Det gör att vi alltid kan erbjuda en helhetslösning och ett totalansvar från konstruktion till färdigmonterad produkt om du så önskar - med oss behöver du bara en enda leverantör.

Digitaltryck som metod har en relativt kort historia, och den stora fördelen med tekniken är att man inte behöver ta fram några tryckformar. Tack vare det kan man ta fram mindre upplagor mer kostnadseffektivt och metoden ger även utrymme för senare ändringar av själva tryckunderlaget. Vi utför digitaltryck på alla möjliga material inklusive plast, på upp till 50 mm i tjocklek och 2000 x 3000 mm i storlek.

Vi är din partner som får produkterna att märkas, och trots att vi växer behåller vi det lilla företagets värderingar. Oavsett vad du vill ha hjälp med kan du lita på att vi alltid gör vårt yttersta i varje uppdrag - inget jobb är för litet och ingen kund är mer eller mindre värd än någon annan.

Kontakta oss angående digitaltryck på plast

Vårt mål är att vara ledande i branschen och för att kunna vara det är vi lyhörda inför dig som kund och hjälper dig alltid med innovativa lösningar. Om du är intresserad av ett digitaltryck på plast är du välkommen att ringa eller maila till oss, så berättar vi mer. Välkommen till Atlas Industrial Print!

Läs mer om hur vi arbetar med digitaltryck