• Svenska

Membrane switch

Membrane switch

Telefonväxel: +46 (0)122-247 00 | Marknad direkt: +46 (0)122-247 21 | E-post: info@atlasgruppen.se

 

Du har antagligen sökt efter “membrane switch” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Atlas Industrial Print tillhandahåller membranpaneler helt framtagna utifrån dina önskemål vad gäller knappval, färg, form och display. Dessa används när kravet på renlighet är högt, och ytorna är helt släta. Eftersom trycket finns på baksidan av plasten kan man använda lösningsmedel vid rengöringen. Vi är experter på kundanpassad membrane switch och oavsett hur dina krav och behov ser ut kan vi presentera en innovativ lösning till dig. Vi tillhör elitskiktet bland utvecklare och tillverkare av membranpaneler, overlayers och touch screen-lösningar och vi förser en betydande del av både svensk och europeisk industri med våra lösningar. Dessutom erbjuder vi totalansvar från konstruktion till färdig produkt.

Som företag växer vi, men vi har behållit det lilla företagets värderingar. Det innebär att ingen kund är mindre värd än någon annan för oss och vi gör vårt yttersta i varje arbete. Vårt mål är att vara branschledande och för att nå dit är vi alltid lyhörda inför våra kunder och arbetar vidare med arbetsmetoder, ansvarsfrågor och annat som påverkar slutresultatet.

Kontakta oss angående membrane switch

Om du vill veta mer om membrane switch och vad vi kan göra för dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon, så berättar vi gärna mer. Du kan också fylla i formuläret här på hemsidan med information om dina önskemål så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till Atlas Industrial Print.

Här kan du läsa mer om vår tillverkning