• Svenska

Pekskärm för industri

Pekskärm för industri

Telefonväxel: +46 (0)122-247 00 | Marknad direkt: +46 (0)122-247 21 | E-post: info@atlasgruppen.se

 

Vi på Atlas Industrial Print arbetar med att utveckla och producera pekskärm för industri. En pekskärm förenklar hanteringen av industriella applikationer och gör arbetet både snabbare och mer överskådligt mellan människan och maskinen. Vi är experter på kundanpassade produktlösningar och oavsett vilken industri det gäller och vilka krav som ställs kan vi leverera en tillförlitlig pekskärm enligt dina önskemål.

Atlas Industrial Print är resultatet av en sammanslagning av två av 80- och 90-talets främsta aktörer i branschen och idag förser vi såväl svensk som europeisk industri med våra pekskärmar. Med oss behöver du bara en leverantör tack vare vår kunskap kring flera olika tillverkningsmetoder, och vi kan alltid erbjuda dig som kund en helhetslösning från konstruktion till färdig produkt. Vi är ett växande företag, men vi är samtidigt måna om att behålla våra värderingar där ingen kund är mer eller mindre värd än någon annan och där vi alltid gör vårt yttersta i varje uppdrag, hur stort eller litet det än må vara. Vårt mål är att vara branschledande och för att uppnå det är vi alltid lyhörda inför våra kunder och hjälper dem till innovativa lösningar.

Kontakta oss angående pekskärm för industri

Om du är intresserad av en pekskärm för din industri får du gärna kontakta oss på mail eller telefon, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig. Du kan även fylla i kontaktformuläret här på webben så återkommer vi till dig inom kort. Välkommen till Atlas Industrial Print.

Läs mer om vår tillverkning