• Svenska

Stansad tejp

Stansad tejp

Telefonväxel: +46 (0)122-247 00 | Marknad direkt: +46 (0)122-247 21 | E-post: info@atlasgruppen.se

 

Välkommen till oss på Atlas Industrial Print när du behöver stansad tejp för din produkt. Vi är specialister på allt som rör tryck, produktmärkning, stansning och konvertering. Vi kan snabbt och effektivt ta fram en stansad tejp helt enligt den form du behöver.

En av fördelarna med att anlita oss är vår kunskap kring flera olika tillverkningsmetoder, vilket gör att du som kund bara behöver en enda leverantör. Tack vare vår breda kompetens som sträcker sig från dekaltryck till utveckling av touch screens, kan vi erbjuda en helhetslösning där vi tar ansvar från konstruktion till färdig produkt om du så önskar. Vi strävar efter en ledande position i vår bransch och som företag är vi dessutom ISO-certifierade enligt IS0 9001 och 14001, ett kvitto på vårt systematiska arbete för miljö och kvalitet.

Stansad tejp har en rad olika praktiska användningsområden och är vanligt förekommande i många olika industrier. Vi på Atlas Industrial Print är alltid lyhörda inför dig som kund och gör vårt yttersta för att kunna leverera en innovativ lösning enligt dina behov.

Kontakta oss för stansad tejp

Vi är ett växande företag som strävar efter att behålla det lilla företagets värderingar, och för oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Leverantör eller partner - hos oss väljer du. Kontakta oss gärna om du är intresserad av stansad tejp, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Du når oss på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Välkommen!

Här hitta du mer information om våra metoder