• Svenska

Etiketter för industri

Etiketter för industri

Telefonväxel: +46 (0)122-247 00 | Marknad direkt: +46 (0)122-247 21 | E-post: info@atlasgruppen.se

 

Välkommen till oss på Atlas Industrial Print när du behöver etiketter för din industri. Vi som jobbar här är specialister på kundanpassade produktmärkningar, tryck, etiketter, dekaler och skyltar och kan allt om att ta fram anpassade etiketter. En etikett kan te sig som en simpel lösning men det är mycket som ska stämma - fäster den på det tänkta underlaget, är den godkänd av våra myndigheter och är den lätt att applicera? Oavsett hur dina behov och önskemål ser ut kan vi ta fram en etikett enligt den utformning du önskar.

Atlas Industrial Print är resultatet av en sammanslagning av två av 80- och 90-talets starkaste aktörer i branschen. Vi har bred kompetens kring många olika tillverkningsmetoder vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning, så med oss behöver du bara en leverantör. Vi förser en betydande del av svensk och europeisk industri med innovativa lösningar inom produktmärkning. För oss är inget jobb för litet och vi gör alltid vårt yttersta i varje arbete, oavsett om det gäller att trycka en dekal i färg eller utveckling av avancerade touch screens. Vi är ett växande företag som strävar efter att behålla det lilla företagets värderingar.

Kontakta oss angående etiketter för industri

Om du är intresserad av etiketter för din industri av oss på Atlas Industrial Print får du gärna kontakta oss via mail eller telefon, så hjälper vi dig. Du kan även fylla i formuläret här på webben med information om dina önskemål, så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Här hittar du information om våra arbetsmetoder